Ședința extraordinară a Consiliului director al ACoR și Gala de acordare a titlurilor, a trofeelor și a diplomelor de excelență: „PRIMAR DE 8 STELE”, „PRIMAR DE 7 STELE”, „PRIMAR DE 6 STELE”, „PRIMAR DE 5 STELE” „PRIMAR DE 4 STELE” și „PRIMAR DE 3 STELE”

În perioada 5-7 aprilie 2024, s-a desfășurat în stațiunea Poiana Brașov, județul Brașov, Consiliul director al Asociației Comunelor din România, în prima ședință extraordinară din acest an și Gala de acordare a titlurilor, a trofeelor și a diplomelor de excelență: „PRIMAR DE 8 STELE”, „PRIMAR DE 7 STELE”, „PRIMAR DE 6 STELE”, „PRIMAR DE 5 STELE” „PRIMAR DE 4 STELE” și „PRIMAR DE 3 STELE”, primarilor comunelor din România începând cu cel de-al treilea mandat obținut, ca răsplată a meritelor importante și în semn de apreciere deosebită pentru alegerea de trei sau de mai multe ori în această funcție.

În cadrul evenimentului a avut loc și un program cultural-recreativ, cu participarea domnului Andrei-Alexandru PĂUNESCU.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.