Documente ACoR

Statutul Asociației Comunelor din România

Statutul ACoR actualizat în 2023

Statutul Asociației Comunelor din România a fost modificat prin Hotărârea Adunării generale a ACoR nr. 10 din 10 iulie 2023.

Statutul ACoR actualizat în 2022

Statutul Asociației Comunelor din România a fost modificat prin Hotărârea Adunării generale a ACoR nr. 4 din 6 iulie 2022.

Statutul ACoR actualizat în 2020

Statutul Asociației Comunelor din România a fost modificat prin Hotărârea Adunării generale a ACoR nr. 4 din 16 februarie 2020 privind modificarea și completarea Statutului Asociației Comunelor din România. Statutul cu modificările și completările adoptate poate fi descărcat mai jos.

Statutul ACoR actualizat în 2017

Statutul Asociației Comunelor din România a fost modificat prin Hotărârea Adunării generale a ACoR nr. 5 din 19 februarie 2017 privind modificarea și completarea Statutului Asociației Comunelor din România. Statutul cu modificările și completările adoptate poate fi descărcat mai jos.

Statutul ACoR actualizat în 2014

Statutul Asociației Comunelor din România a fost modificat prin Hotărârea Adunării generale a ACoR nr. 1 din 16 februarie 2014 privind modificarea Statutului Asociației Comunelor din România.

Statutul cu modificările și completările adoptate poate fi descărcat de mai jos.

Statutul ACoR actualizat în 2005

Statutul Asociației Comunelor din România a fost modificat prin Hotărârea Adunării generale a ACoR nr. 1 din 1 februarie 2005 privind modificarea Statutului Asociației Comunelor din România.

Statutul cu modificările și completările adoptate poate fi descărcat de mai jos.

Dispozițiile președintelui ACoR

  • DISPOZIȚIA nr. 2 din 23 februarie 2024 privind stabilirea vicepreședinților, secretarilor Consiliului director precum și a vicepreședinților relații externe și vicepreședinților pentru reprezentare externă ai Asociației Comunelor din România, pentru anul 2024

Statutul Filialei Județene a Asociației Comunelor din România

Documente funcționare aparat executiv