Gabriela-Corina ENE, primarul comunei Căbești, județul Bihor a fost aleasă vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Curente din cadrul Congresului Puterilor Locale şi Regionale al Consiliului Europei

Cu ocazia celei de-a 45-a sesiuni plenare a Congresului Puterilor locale şi Regionale al Consiliului Europei desfășurată la Strasbourg, în perioada 23-26 octombrie 2023, au avut loc alegeri la jumătatea actualului mandat de cinci ani al Congresului pentru toate funcțiile de conducere pentru următorii doi ani și jumătate (octombrie 2023 – martie 2026).
Gabriela-Corina ENE, primarul comunei Căbești, județul Bihor dar și vicepreședinte pe relații externe al ACoR, a fost aleasă vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Curente.
Gabriela-Corina ENE este membru titular al Congresului din anul 2021 și face parte din Grupul Socialiștilor, Verzilor și Democraților Progresiști!
Ca vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Curente are ca priorități abordarea următoarelor teme:

  • participarea tinerilor în problemele comunității locale și în administrația publică;
  • educația;
  • egalitatea de gen din punct de vedere al valorilor de bază ale Consiliului Europei;
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.