A doua conferință a proiectului „Local, Social, Digital”, implementat de European Public Services Union – EPSU și Consiliul Comunelor și Regiunilor din Europa – CEMR/CCRE

În perioada 15-17 februarie 2024, la Tallinn, în Republica Estonia, s-a desfășurat a doua conferință a proiectului „Local, Social, Digital”, implementat de European Public Services Union – EPSU și Consiliul Comunelor și Regiunilor din Europa – CEMR/CCRE.

Conferința s-a axat pe prezentarea rezultatelor proiectului, a analizei efectelor digitalizării asupra autorităților locale și regionale, a modului în care se reglementează lucrul de acasă la nivelul autorităților locale și regionale, a experiențelor din Republica Estonia, Regatul Suediei, Republica Federală Germania și Republica Austria.

De asemenea, au fost făcute prezentări ale ultimelor recomandări ale Uniunii Europene în ceea ce privește dialogul social și digitalizarea, precum și ce finanțări sunt disponibile la nivelul Uniunii Europene pentru a cofinanța inițiativele existente. Experiențele prezentate s-au axat în special pe metode și inițiative de digitalizare a administrației publice locale și regionale și a serviciilor publice.

Asociația Comunelor din România a fost reprezentată la acest eveniment de către dl. Sergiu ȚÂRA, președintele executiv și de dl. Adrian-Constantin MIROIU-LAMBA, directorul executiv al ACoR.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.