Reprezentanții ACoR și CALM, împreună în cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM”

În cadrul lucrărilor celei de-a 27-a sesiuni ordinare a Adunării generale a Asociației Comunelor din România (ACoR), care a avut loc în perioada 11-14 februarie 2024, la București, a participat și o delegație a Congresului Autorităților Locale din Republica Moldova (CALM).


Cu această ocazie a fost realizată emisiunea „La Înălțime cu CALM”, la care au participat, alături de reprezentanții Congresului Autorităților Locale din Republica Moldova – CALM și reprezentanți ai ACoR: președintele Emil DRĂGHICI, primarul comunei Vulcana-Băi, județul Dâmbovița, prim-vicepreședintele Mariana GÂJU, primarul comunei Cumpăna, județul Constanța și vicepreședintele Valentin-Dumitru-Ioan IVAN, primarul comunei Sadu, județul Sibiu.


În cadrul emisiunii au fost abordate aspecte privind viitorul mediului rural, descentralizarea finanțelor publice și necesitatea susținerii, de către autoritățile centrale de la București și Chișinău, a activității Consiliului Autorităților Locale din România și Republica Moldova – CALRRM.


Emisiunea „La Înălțime cu CALM” se regăsește, integral, pe pagina web a Congresului Autorităților Locale din Republica Moldova – CALM.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.