Primarul comunei Scânteiești, dl Ghiorghe BUTE, a fost reales în funcția de președinte al Filialei Județene Galați a ACoR

Joi, 13 ianuarie, la Filiala Județeană Galați a ACoR, s-au desfășurat lucrările sesiunii extraordinare a Adunării generale pentru alegerea Consiliului director, a președintelui și a cenzorului.

Primarul comunei Scânteiești, dl Ghiorghe BUTE, a fost reales în funcția de  președinte al Filialei Județene Galați a ACoR.

La eveniment au participat, alături de reprezentanții comunelor din Galați: dl Emil DRĂGHICI – președintele ACoR, dna Stanca COMAN – președintele Filialei Județene Brăila a ACoR, dl Eugen ION – președintele Filialei Județene Tulcea a ACoR, dl Fănică POPA – președintele Filialei Județene Vrancea a ACoR, dl Ștefan MOSCU – primarul comunei Cârligele, județul Vrancea, dl Nicolae-Liviu DASCĂLU, vicepreședintele Filialei Județene Argeș a ACoR.

Președintele ACoR l-a felicitat pe dl Ghiorghe BUTE pentru câștigarea alegerilor, dar și pentru întreaga sa activitatea în cadrul Filialei Județene Galați a ACoR.

Totodată, dl Emil DRĂGHICI le-a mulțumit pentru participare colegilor președinți ai filialelor județene învecinate.

În urma alegerilor, componența Consiliului director al Filialei Județene Galați a ACoR este următoarea:

  1. Ghiorghe BUTE, președinte și primarul comunei SCÂNTEIEȘTI;
  2. Alexandru FUICĂ-HAISLER, prim-vicepreședinte și primarul comunei NEGRILEȘTI;
  3. Maricel PETREA, vicepreședinte și primarul comunei SCHELA;
  4. Gheorghe MARIN, secretar și primarul comunei MATCA;
  5. Dumitru TENIE, membru și primarul comunei COROD.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.
X