Președintele Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM), dna Tatiana BADAN, a fost decorată cu cea mai înaltă distincție a Republicii Moldova!

Cu ocazia aniversării a XXX-a de la proclamarea independenței Republicii Moldova, președintele Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM), primarul satului Selemet, raionul Cimișlia, Tatiana BADAN a fost decorată cu „Ordinul Republicii”.

În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de stat, pentru contribuția substanțială la afirmarea intereselor și promovarea imaginii Republicii Moldova în lume, pentru succese profesionale remarcabile, pentru inițiativă civică și participare activă în avansarea reformelor, se conferă „Ordinul Republicii” Tatianei BADAN, președinte al Congresului Autorităților Locale din Moldova, primar de Selemet, Cimișlia”, anunță Președinția Republicii Moldova.

Potrivit Tatianei BADAN, distincția este o recunoaștere a aportului CALM în promovarea bunei guvernări, a autonomiei locale, descentralizării, valorilor democratice și standardelor europene în administrația publică locală.

„Această înaltă apreciere este dedicată tuturor autorităților publice locale din Republica Moldova, primarilor, funcționarilor publici, angajaților din primării, Congresului Autorităților Locale din Moldova, dar și partenerilor de dezvoltare implicați cu desăvârșire în procesul de dezvoltare locală. Eu sunt doar o mică parte a acestei echipe mari din APL”, a menționat președintele CALM.

Tatiana BADAN deține și funcția de președinte al NALAS – Rețeaua Asociațiilor Autorităților Locale din Sud-Estul Europei.

Cu această ocazie, Asociația Comunelor din România dorește să o felicite pentru întreaga activitate în domeniul administrației publice locale din Republica Moldova.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.
X