Congresul al – V – lea al Federației „COLUMNA-SCOR”

Vineri, 17 noiembrie 2023, la Hotel Piatra Mare, Poiana Brașov, județul Brașov, s-au desfășurat lucrările Congresului al – V – lea al Federației „COLUMNA-SCOR”, singura federație reprezentativă atât pentru sectorul administrației publice, cât și pentru cel al asistenței sociale.

În calitatea sa de invitat la lucrările acestui Congres, președintele Asociației Comunelor din România (ACoR), domnul Emil DRĂGHICI a adresat calde mulțumiri organizatorilor și a susținut un discurs axat pe nevoia de parteneriat și de dialog social între autoritățile publice locale și sindicate, pentru bunul mers al instituțiilor publice locale.

A fost astfel menționat impactul acțiunilor Federației „COLUMNA-SCOR” la nivelul filialelor județene ale ACoR și, în contextul reorganizării administrativ-teritoriale a României, a fost reamintit faptul că Sindicatul SCOR, alături de primari, poate deveni o forță, sub dictonul Prin unire se realizează fapte mari!”.

În cadrul Congresului, au avut loc alegerile pentru noua structură executivă de conducere a federației, Biroul Executiv, pentru următorul mandat de patru ani.

În urma alegerilor, la care au candidat lideri propuși și susținuți din partea celor 42 de sindicate componente ale federației, Sindicatului Național SCOR, proaspăt aderat în luna iunie 2023 la Federația Columna-SCOR, îi vor reveni trei dintre cele nouă poziții de membri ai BEX, cu funcție de vicepreședinte, acestea urmând a fi ocupate de: Dan CÂRLAN, Ștefan SBIERA și Marinela BUJOR, care vor reprezenta astfel, la nivel național, interesele salariaților din cadrul primăriilor comunelor membre ale ACoR.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.