Conferința finală a proiectului

„Cooperare digitală pentru dezvoltarea locală”

 Conferința finală a proiectului

„Cooperare digitală pentru dezvoltarea locală”

În perioada 26 august 2022 – 26 octombrie 2023, Asociația Comunelor din România (ACoR) implementează, în parteneriat cu Asociația Intellisoft, proiectul Cooperare digitală pentru dezvoltarea locală”, cod SIPOCA 942/ cod MySMIS 151309, finanțat prin Fondul Social European, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea capacității ONG-urilor partenere de a relaționa cu autoritățile locale din mediul rural prin intermediul colaborării digitale, pe parcursul a 14 luni, cu scopul de a sprijini valorificarea digitalizării ca mecanism de facilitare a dezvoltării locale rurale.

În data de 11 octombrie, 2023, în intervalul orar 10:00 – 12:00, a fost organizată Conferința finală a proiectului, în format online.

Conferința finală a avut ca scop prezentarea rezultatelor proiectului, a lecțiilor învățate, a exemplelor de bune practici de dezvoltare locală și a importanței principiilor orizontale în crearea unei comunități locale care se dezvoltă prin cooperare și digitalizare.

Regăsiți comunicatul de presă aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.