Activităţi LPFC

Campionatul European de Fotbal al Primarilor

4 – 10 mai 2024, Leipzig, Germania

      În perioada 4 – 10 mai 2024, în Leipzig, Germania, a avut loc Campionatul European de Fotbal al Primarilor, la care au participat echipele naționale de fotbal ale primarilor din Austria, Cehia, Croația, Germania, Italia, Moldova, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Tirol și Ucraina.

Citeşte ştirea
Citeşte ştirea

Turneul Internațional al Primarilor

„Moldova 2023: uniți pentru pace și solidari cu Ucraina!”, Chișinău, 2 – 6 octombrie 2023

      Echipa Ligii Primarilor Fotbaliști de Comune din cadrul Asociației Comunelor din România a participat în perioada 2-6 octombrie 2023, la un turneu de pregătire alături de echipele primarilor din Republica Slovacă, Republica Cehă, Republica Moldova și Ucraina, organizat la Chișinău, de Congresul Autorităților Locale din Moldova și Asociația Comunelor din România.

Turneul „Cupa Prieteniei”

Congresul Autorităților Locale din Moldova și Asociația Comunelor din România, în perioada 6 – 9 noiembrie 2022 la Chișinău, Republica Moldova

  Echipa Ligii Primarilor Fotbaliști din cadrul Asociației Comunelor din România a participat la turneul „Cupa Prieteniei” organizat de Congresul Autorităților Locale din Moldova și Asociația Comunelor din România, în perioada 6 – 9 noiembrie 2022 la Chișinău, Republica Moldova.

Citeşte ştirea
Citeşte ştirea 1 Citeşte ştirea 2

Campionatul European de Fotbal al Primarilor pentru Pace

29 mai – 1 iunie 2022

      Campionatul European de Fotbal al Primarilor pentru Pace (European Mayors Footbal for Peace) s-a desfășurat în Trnava, Slovacia, în perioada 29 mai – 1 iunie. La acest eveniment sportiv au participat echipe reprezentând Austria, Cehia, Croația, Germania, Moldova, România, Slovacia, Slovenia, Tirolul de Sud