Prima întâlnire de lucru organizată în cadrul Programului „Promotorii voluntariatului în România” – ediția a III-a

Intalnire de lucru Promotorii voluntariatului

Azi, 24 martie 20222, Asociația Comunelor din România (ACoR) a participat la prima întâlnire de lucru organizată în cadrul Programului „Promotorii voluntariatului în România” – ediția a III-a, în vederea discutării calendarului de lucru și a principalelor activități propuse pentru ediția a III-a programului.

Programul este implementat de Secretariatul General al Guvernului, în parteneriat cu structurile asociative ale autorităților administrației publice locale și cu Ministerul Educației.

Obiectivul Programului „Promotorii voluntariatului în România” constă în stimularea activității de voluntariat, precum și a realizării de activități comune între autoritățile publice locale și organizațiile neguvernamentale.

Asociația Comunelor din România a fost reprezentată de:  Corina-Gabriela ENE – vicepreședinte pentru relații externe al ACoR, primarul comunei Căbești, județul Bihor și Daniela-Irina ȘOFINEȚI – consilier administrație publică în cadrul ACoR.

Intalnire de lucru Promotorii voluntariatului

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.