Participarea reprezentanților ACoR la Gala aniversară AOR în data de 15 aprilie 2024

În data de 15 aprilie 2024, la Muzeul Național de Artă al României, dl. Valentin-Dumitru-Ioan IVAN, vicepreședinte al ACoR, primarul comunei Sadu, județul Sibiu și dl. Adrian-Constantin MIROIU-LAMBA, directorul executiv al ACoR, au participat la întâlnirea aniversară prilejuită de celebrarea a 30 de ani de activitate a Asociației Orașelor din România.

Dl. Valentin-Dumitru-Ioan IVAN, vicepreședinte al ACoR, primarul comunei Sadu, județul Sibiu:

„La mulți ani, Asociației Orașelor din România!
Am avut onoarea de a participa la celebrarea a 30 de ani de la înființarea Asociației Orașelor din România, în calitate de reprezentant al Asociației Comunelor din România.
Îi felicit pe toți membrii Asociației Orașelor din România pentru efortul de trei decenii în slujba comunităților urbane din întreaga țară. Contribuția lor la dezvoltarea și promovarea intereselor orașelor din România este inestimabilă și trebuie să fim recunoscători pentru eforturile lor susținute în sprijinul dezvoltării locale, regionale și naționale.
Viitorul aparține celor care cred în frumusețea visurilor lor. – Eleanor Roosevelt”

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.