,,Comunele s-au format înaintea Statului ca entități organice cu interese proprii și de aceea statul modern nu numai că nu le poate distruge, dar trebuie să le și recunoască existența" - Constantin DISSESCU, părintele dreptului public românesc

Persoane de contact din cadrul departamentelor de audit public intern existente la nivelul filialelor județene ale Asociației Comunelor din România

 

Nr crt Județ Nume auditor intern Funcția Adresă e-mail
 1 Alba Delia SIMION
Iuliana BRICIU
Șef serviciu audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 2 Argeș Aurel TOCILA Șef serviciu audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 3 Bacău Cipriana HRISCU Consilier Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 4 Bihor Daniela-Crina PETRUȚ Șef compartiment audit public intern [email protected] yahoo.com
 5 Bistrița-Năsăud Adrian SOLCAN Coordonator compartiment audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 6 Botoșani        Petronela ANIȚULESEI
Dănuț Dumitru BUSNOSU
Lăcrămioara HRIȚULEAC
Maria IRIMESCU
Monica MIRĂUȚI
Bogdan Florentin RUSU
Mirela Cristina STRÎMBU
Șef compartiment Răchiți
Șef compartiment Trușești
Șef compartiment Dersca
Șef compartiment Ungureni
Șef compartiment Pomîrla
Șef compartiment Vorona
Șef compartiment Păltiniș
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
       
 7 Brașov Laurențiu MODIGA Președinte executiv Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 8 Brăila Georgeta VIZUROIU        Coordonator compartiment audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 9 Buzău Maria GALBENU Coordonator compartiment audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 10 Călărași Ștefan LUPU Coordonator audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 11 Cluj Sergiu POTRA Coordonator compartiment audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 12 Constanța Silvia IORDACHE Șef serviciu audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 13 Dâmbovița Marius-Florin DUMITRESCU Director DAPIEC Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 14 Galați Marlena-Angelica IORDACHE Auditor intern Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 15 Hunedoara Iuliana-Rozalia TOMODAN Șef compartiment audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 16 Iași Ioana-Livia MANEA Director Direcție de audit public intern Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 17 Maramureș Sabin SISERMAN Șef birou audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 18 Mehedinți Florin-Cosmin BĂLOI Director audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 19 Neamț Petrică FEOPENTA Director Direcție de audit public intern Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 20 Olt Dan-Ionuț RAICEA Coordonator direcție audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 21 Prahova Daniela ȚONE Coordonator compartiment audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 22 Sălaj Maria-Aurora POP Șef corp auditori Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 23 Sibiu Rodica-Elena CIMPOCA Șef compartiment audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 24 Suceava Stela ACATRINEI Șef compartiment audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 25 Teleorman Floarea STUPARU Coordonator  
 26 Timiș Petriea SADOVAN Șef compartiment audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 27 Tulcea Mihaiță-Antonel IONAȘCU Șef birou audit audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 28 Vaslui Radu-Dimitrie VISU Director direcție audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 29 Vrancea Dorina SĂPUNARU Șef compartiment audit Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.