,,Comunele s-au format înaintea Statului ca entități organice cu interese proprii și de aceea statul modern nu numai că nu le poate distruge, dar trebuie să le și recunoască existența" - Constantin DISSESCU, părintele dreptului public românesc

Documente ACoR

Accesări: 35331

Statutul ACoR

Statutul Asociației Comunelor din România a fost modificat prin Hotărârea nr. 4 din 16 februarie 2020 a Adunării Generale privind modificarea și completarea Statutului Asociației Comunelor din România. Statutul cu modificările și completările adoptate poate fi descărcat mai jos.

http://portal.just.ro/283/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=28300000000037521&id_inst=283

Statutul Asociației Comunelor din România a fost modificat prin Hotărârea nr. 5 din 19 februarie 2017 a Adunării Generale privind modificarea și completarea Statutului Asociației Comunelor din România. Statutul cu modificările și completările adoptate poate fi descărcat mai jos.

Statutul Asociației Comunelor din România modificat prin Hotărârea nr.1 a Adunării Generale din 16 februarie 2014.

Statutul Filialei Judeţene ... 

Mai jos puteți să descărcați modelul de Statut-cadru al filialei județene a Asociației Comunelor din România. Acest model trebuie completat cu datele filialei județene înaintea depuneri înregistrării filialei la Tribunal/ Judecătorie.

Documente funcţionare aparat executiv

Rapoarte de activitate

Situații financiare anuale