Asociația Comunelor din România are un nou ofițer de presă

valentin ivanPrimarul comunei Sadu, județul Sibiu și președintele Filialei Județene Sibiu a Asociației Comunelor din România, domnul Valentin-Dumitru-Ioan IVAN este noul ofițer de presă al Asociației Comunelor din România.

Cu această ocazie ACoR dorește să-i mulțumească domnului Ștefan ILIE pentru activitatea depusă în calitatea sa de ofițer de presă al ACoR, al cărui mandat de primar al comunei Luncavița, județul Tulcea, a încetat de drept, ca urmare a schimbării domiciliului într-o altă unitate administrativ-teritorială.

ACoR reprezintă în mod unitar interesele comunelor din România în raporturile cu orice entitate atât națională, cât și internațională, de aceea comunicarea demersurilor ACoR are un rol deosebit de important.

Suntem convinși că abilitățile de bun comunicator, de lider, alături de devotamentul și profesionalismul domnului Valentin-Dumitru-Ioan IVAN vor contribui la promovarea acțiunilor ACoR pe plan național cât și internațional.

Mai jos puteți descărca dispoziția DISPOZIȚIA NR. 23 din 12 august 2020 privind desemnarea domnului Valentin-Dumitru-Ioan IVAN în funcția de ofițer de presă al Asociației Comunelor din România.

înapoi la partea de sus