Adunarea generală, în cea de-a XXIII-a sesiune ordinară, precum și Consiliul director în ședință ordinară

În perioada 16-19 februarie 2020, în București, la Rin Grand Hotel, va avea loc Adunarea generală, în cea de-a XXIII-a sesiune ordinară, precum și Consiliul director în ședință ordinară pe semestrul I/2020.

Puteți vedea situația înscrierilor și a spațiilor de cazare disponibile accesând link-ul: https://www.faxmedia.ro/comunicat/.

Mai jos, se pot descărca Dispoziția de convocare a Adunării generale, fișa de înscriere a participanților pentru acest eveniment, fișa problemelor comune cu care se confruntă administrația publică locală, precum și fișele de înscriere pentru trofeele, ordinele și diplomele: „Nicolae SABĂU", „Corneliu LEU", „Ivan PATZAICHIN", „ZETEA", „Dinu SĂRARU" și „Echipă longevivă, primar și viceprimar", ce vor fi înmânate în cadrul evenimentului.

Termenul limită pentru completarea fișelor de înscriere este 17 ianuarie 2020.

Reuniune de lucru - 25 noiembrie, 2019, M.L.P.D.A.

Asociația Comunelor din România a înaintat domnului Ion ȘTEFAN, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, invitația de a se întâlni cu o parte a Consiliului director al A.Co.R. la sediul M.L.P.D.A., luni, 25 noiembrie 2019.

Scopul acestei întâlniri de lucru este punerea de acord asupra măsurilor ce trebuie luate pentru închiderea în mod corespunzător a anului bugetar 2019 și pentru activitățile anului 2020, an în care vom avea alegerile locale, dar și pe cele parlamentare, constituind startul unui nou mandat electoral de patru ani, deosebit de important pentru viitorul României, dar și pentru cel european, în calitatea noastră de membrii ai Uniunii Europene.

 

înapoi la partea de sus