Adunarea generală, în cea de-a XXIII-a sesiune ordinară, precum și Consiliul director în ședință ordinară

În perioada 16-19 februarie 2020, în București, la Rin Grand Hotel, va avea loc Adunarea generală, în cea de-a XXIII-a sesiune ordinară, precum și Consiliul director în ședință ordinară pe semestrul I/2020.

Puteți vedea situația înscrierilor și a spațiilor de cazare disponibile accesând link-ul: https://www.faxmedia.ro/comunicat/.

Mai jos, se pot descărca Dispoziția de convocare a Adunării generale, fișa de înscriere a participanților pentru acest eveniment, fișa problemelor comune cu care se confruntă administrația publică locală, precum și fișele de înscriere pentru trofeele, ordinele și diplomele: „Nicolae SABĂU", „Corneliu LEU", „Ivan PATZAICHIN", „ZETEA", „Dinu SĂRARU" și „Echipă longevivă, primar și viceprimar", ce vor fi înmânate în cadrul evenimentului.

Termenul limită pentru completarea fișelor de înscriere este 17 ianuarie 2020.

19 zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor

poster 19 zile 2019 pag.1 converted page 001Federaţia Internaţională a Comunităţilor Educative - Secţiunea România (FICE România) realizează și în acest an Campania „19 zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor".

Campania se va desfășura în unități de învățământ preșcolar, preuniversitar, centre de plasament, cluburi/palate ale copiilor, în perioada 1-20 noiembrie 2019.

19 zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor” reprezintă o modalitate de a organiza, în special în școli, acțiuni pentru schimbarea comportamentului social, pentru educarea și mobilizarea copiilor și tinerilor, prin implicarea acestora, împreună cu instituții, organizații și alți parteneri ai societății civile, în prevenirea abuzului, neglijării, bullying-ului, abandonului și absenteismului școlar, a consumului de droguri și alte substanțe nocive, a traficului de persoane etc.

Asociația Comunelor din România susține demersul FICE România de a fi uniți în acțiuni pentru a contribui la crearea unei culturi mai preventive, la stoparea violenței împotriva copiilor și a tinerilor, la sprijinirea implementării recomandărilor ONU și, nu în ultimul rând, la atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă până în 2030.

înapoi la partea de sus