Adunarea generală, în cea de-a XXIII-a sesiune ordinară, precum și Consiliul director în ședință ordinară

În perioada 16-19 februarie 2020, în București, la Rin Grand Hotel, va avea loc Adunarea generală, în cea de-a XXIII-a sesiune ordinară, precum și Consiliul director în ședință ordinară pe semestrul I/2020.

Puteți vedea situația înscrierilor și a spațiilor de cazare disponibile accesând link-ul: https://www.faxmedia.ro/comunicat/.

Mai jos, se pot descărca Dispoziția de convocare a Adunării generale, fișa de înscriere a participanților pentru acest eveniment, fișa problemelor comune cu care se confruntă administrația publică locală, precum și fișele de înscriere pentru trofeele, ordinele și diplomele: „Nicolae SABĂU", „Corneliu LEU", „Ivan PATZAICHIN", „ZETEA", „Dinu SĂRARU" și „Echipă longevivă, primar și viceprimar", ce vor fi înmânate în cadrul evenimentului.

Termenul limită pentru completarea fișelor de înscriere este 17 ianuarie 2020.

Asociația belgiană „Jeunes en Roumanie”, lansează apelul pentru identificarea comunelor care doresc să participe la Proiectul „Tineri pentru România”

Ca în fiecare an, Asociația belgiană „Jeunes en Roumanie”, lansează apelul pentru identificarea comunelor din România ce doresc să participe la Proiectul „Tineri pentru România”, proiect derulat în colaborare cu ACoR. Acest proiect constă în organizarea de tabere de scouts (cercetași) belgieni  pentru o perioadă de 2 săptămâni în luna iulie 2020, în vederea desfășurării de activități de voluntariat în folosul comunităților locale din România.jeunes en Roumanie

Menționăm că, în afară de oferirea unui spațiu de cazare gratuit (școală, cămin, sală de sport, sau orice alt spațiu în care tinerii își pot amenaja o sală de dormit, cu acces la o bucătărie și grupuri sanitare), nicio altă cheltuială nu este în sarcina comunei gazde. Toate cheltuielile legate de hrană și transport si le acoperă singuri.

De asemenea, este necesar ca:

-              o persoană din cadrul primăriei sau a unei școli din comună să fie desemnată coordonator local al activităților si să fie disponibilă pe perioada desfășurării proiectului;

-              să fie realmente nevoie de lucrările/activitățile de voluntariat pe care le propuneți.

Puteți descărca descrierea proiectului și formularul de înscriere pentru ediția 2020 a acestuia:

înapoi la partea de sus