Adunarea generală, în cea de-a XXIII-a sesiune ordinară, precum și Consiliul director în ședință ordinară

În perioada 16-19 februarie 2020, în București, la Rin Grand Hotel, va avea loc Adunarea generală, în cea de-a XXIII-a sesiune ordinară, precum și Consiliul director în ședință ordinară pe semestrul I/2020.

Puteți vedea situația înscrierilor și a spațiilor de cazare disponibile accesând link-ul: https://www.faxmedia.ro/comunicat/.

Mai jos, se pot descărca Dispoziția de convocare a Adunării generale, fișa de înscriere a participanților pentru acest eveniment, fișa problemelor comune cu care se confruntă administrația publică locală, precum și fișele de înscriere pentru trofeele, ordinele și diplomele: „Nicolae SABĂU", „Corneliu LEU", „Ivan PATZAICHIN", „ZETEA", „Dinu SĂRARU" și „Echipă longevivă, primar și viceprimar", ce vor fi înmânate în cadrul evenimentului.

Termenul limită pentru completarea fișelor de înscriere este 17 ianuarie 2020.

Asociația Comunelor din România invită partidele politice să semneze PACTUL NAȚIONAL „VIITORUL SATULUI ROMÂNESC”

Asociația Comunelor din România invită partidele politice să semneze PACTUL NAȚIONAL „VIITORUL SATULUI ROMÂNESC”, în data de 11 octombrie 2019, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie GUSTI”, Sala Victor-Ion POPA, ora 11.00.handshake hand holding on black background

Pactul, materializat în urma dezbaterilor avute în data de 22 iulie 2019, la Poiana Brașov, în sesiunea extraordinară a Asociației Comunelor din România, la care au participat reprezentanții următoarelor partide politice: Partidul Social Democrat, Partidul Național Liberal, Uniunea Salvați România, Uniunea Democrată a Maghiarilor din România și Partidul Alianța Democraților și Liberalilor, vizează atingerea următoarelor obiective:

  1. Susținerea autonomiei locale și a dezvoltării durabile a mediului rural din România;
  2. Transparentizarea și informatizarea activității administrației publice;
  3. Asigurarea resurselor financiare necesare investițiilor în infrastructura rurală;

  4. Transformarea legislației privind finanțele publice locale;

  5. Urmărirea creșterii calității educației, prioritate înainte de toate;

  6. Legiferarea în domeniul educației trebuie să prevadă, de urgență, modificarea art. 63 alin. (1) lit. b) - d) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu modificările și completările ulterioare.
înapoi la partea de sus