Adunarea generală, în cea de-a XXIII-a sesiune ordinară, precum și Consiliul director în ședință ordinară

În perioada 16-19 februarie 2020, în București, la Rin Grand Hotel, va avea loc Adunarea generală, în cea de-a XXIII-a sesiune ordinară, precum și Consiliul director în ședință ordinară pe semestrul I/2020.

Puteți vedea situația înscrierilor și a spațiilor de cazare disponibile accesând link-ul: https://www.faxmedia.ro/comunicat/.

Mai jos, se pot descărca Dispoziția de convocare a Adunării generale, fișa de înscriere a participanților pentru acest eveniment, fișa problemelor comune cu care se confruntă administrația publică locală, precum și fișele de înscriere pentru trofeele, ordinele și diplomele: „Nicolae SABĂU", „Corneliu LEU", „Ivan PATZAICHIN", „ZETEA", „Dinu SĂRARU" și „Echipă longevivă, primar și viceprimar", ce vor fi înmânate în cadrul evenimentului.

Termenul limită pentru completarea fișelor de înscriere este 17 ianuarie 2020.

Dl. Alin-Adrian NICA a obținut un nou mandat de președinte al Comisiei SEDEC

Dl. Alin-Adrian NICA, primarul comunei Dudeștii Noi, Județul Timiș, vicepreședinte relații externe ACoR și membru al Biroului Comitetului European al Regiunilor (CoR), a fost ales președintele Comisiei pentru politica socială, educație, ocuparea forței de muncă, cercetare și cultură (SEDEC).WhatsApp Image 2019 07 11 at 12.18.12

Comisia SEDEC are competențe foarte largi, care acoperă o multitudine de domenii de politici, printre care: politica privind ocuparea forței de muncă, politica socială și protecția socială, mobilitatea și egalitatea de șanse, educația și formarea, cercetarea și inovarea, Agenda digitală și societatea informațională din UE, rețelele TIC transeuropene, industria audiovizuală și tehnologiile media, tineretul și sportul, multilingvismul și promovarea limbilor minoritare, a culturii și a diversității culturale.

De asemenea, Comisia SEDEC gestionează Platforma pentru schimb de cunoștințe (PSC) , care reprezintă o modalitate de cooperare între Comitetul European al Regiunilor (CoR) și Direcția Generală Cercetare și inovare a Comisiei Europene (DG RTD).

înapoi la partea de sus