Asociația Comunelor din România participă la reuniunea Comitetului de Monitorizare pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020

PNDR2Azi, 21 Iunie, a avut loc reuniunea Comitetului de Monitorizare pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, reuniune organizată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.


Întâlnirea a fost prezidată de dna. secretar de stat Teodora-Gabriela GHENIU, alături de directorul general al PNDR dna. Florentina TUDOR și de reprezentanți ai Autorității de Management pentru PNDR.
Din partea Asociației Comunelor in România au fost prezenți la reuniune dl. Gheorghe DĂMIAN, primarul comunei Ciugud, județul Alba, dl. Ovidiu COLCERIU, primarul comunei Sânpaul, județul Cluj și dl. Marius GUBERNAT, manager formare.
În cadrul reuniunii au fost prezentate studii de evaluare privind măsurile slab accesate din cadrul PNDR 2014 - 2020, impactul suprareglementării asupra implementării PNDR 2014 - 2020, Zona montană, RAI 2016 consolidat - Evaluarea ON-GOING PNDR 2014 - 2020.
Studiul ”Evaluarea masurilor slab accesate din cadrul PNDR 2014-2020” își propune să contribuie la o mai bună direcționare a sprijinului pentru dezvoltarea rurală și să susțină procesul de implementare a PNDR prin furnizarea tuturor parților implicate a unui set de informații valoroase din perspectiva eficienței intervențiilor vizate.

înapoi la partea de sus