Adunarea generală, în cea de-a XXIII-a sesiune ordinară, precum și Consiliul director în ședință ordinară

În perioada 16-19 februarie 2020, în București, la Rin Grand Hotel, va avea loc Adunarea generală, în cea de-a XXIII-a sesiune ordinară, precum și Consiliul director în ședință ordinară pe semestrul I/2020.

Puteți vedea situația înscrierilor și a spațiilor de cazare disponibile accesând link-ul: https://www.faxmedia.ro/comunicat/.

Mai jos, se pot descărca Dispoziția de convocare a Adunării generale, fișa de înscriere a participanților pentru acest eveniment, fișa problemelor comune cu care se confruntă administrația publică locală, precum și fișele de înscriere pentru trofeele, ordinele și diplomele: „Nicolae SABĂU", „Corneliu LEU", „Ivan PATZAICHIN", „ZETEA", „Dinu SĂRARU" și „Echipă longevivă, primar și viceprimar", ce vor fi înmânate în cadrul evenimentului.

Termenul limită pentru completarea fișelor de înscriere este 17 ianuarie 2020.

Apel pentru candidaturi 2019 - burse de stagiu

În sprijinul cooperării descentralizate și al schimburilor de bune practici între autoritățile locale și regionale, Ambasada Franței în România oferă două burse de stagiu adresat funcționarilor din teritoriu din România, cu scopul de a efectua cursuri de perfecționare în Franța.

Stagiul propus va include două module:

  • - formare profesională de 2 până la 3 zile într-un Institut superior de formare din cadrul Centrului Național al Serviciului Public Teritorial din Franța (Nancy, Angers, Strasbourg, Dunkerque sau Montpellier);
  • - stagii pentru a descoperi serviciile administrative ale marilor comunități franceze.

Public vizat: oficiali români cu funcții de consilier sau administrator public, care lucrează într-un departament (județ), un oraș mare (municipiu) sau un oraș mediu (oraș) cu un parteneriat activ cu o comunitate franceză.

Durata totală: 14 zile

Cerințe: bun cunoscător al limbii franceze (nivelul limbii va fi examinat în timpul unui interviu), experiență minimă de 4 ani în autoritatea locală.

Mai multe detalii in documentul atasat

înapoi la partea de sus