Adunarea generală, în cea de-a XXIII-a sesiune ordinară, precum și Consiliul director în ședință ordinară

În perioada 16-19 februarie 2020, în București, la Rin Grand Hotel, va avea loc Adunarea generală, în cea de-a XXIII-a sesiune ordinară, precum și Consiliul director în ședință ordinară pe semestrul I/2020.

Puteți vedea situația înscrierilor și a spațiilor de cazare disponibile accesând link-ul: https://www.faxmedia.ro/comunicat/.

Mai jos, se pot descărca Dispoziția de convocare a Adunării generale, fișa de înscriere a participanților pentru acest eveniment, fișa problemelor comune cu care se confruntă administrația publică locală, precum și fișele de înscriere pentru trofeele, ordinele și diplomele: „Nicolae SABĂU", „Corneliu LEU", „Ivan PATZAICHIN", „ZETEA", „Dinu SĂRARU" și „Echipă longevivă, primar și viceprimar", ce vor fi înmânate în cadrul evenimentului.

Termenul limită pentru completarea fișelor de înscriere este 17 ianuarie 2020.

Adunarea Generală a Corpului Profesional al Secretarilor Comunelor din România

În perioada 9-11 iunie 2019, va avea loc Adunarea Generală a Corpului Profesional al Secretarilor Comunelor din România, la hotel RIN Grand București. Este o întâlnire importantă, organizată în continuarea eforturilor de a consolida acest corp profesional, prin care să se facă auzită vocea secretarilor de comună. Atașate puteți găsi Dispoziția Președintelui Asociației Comunelor din România privind convocarea adunării generale, fișa de înscriere și costurile participării.

Pentru mai multe informații vă rugăm să-l contactați pe președintele Corpului Profesional al Secretarilor Comunelor din România - domnul Laurențiu COȘA, tel: 0762.258.403 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

înapoi la partea de sus