Adunarea generală, în cea de-a XXIII-a sesiune ordinară, precum și Consiliul director în ședință ordinară

În perioada 16-19 februarie 2020, în București, la Rin Grand Hotel, va avea loc Adunarea generală, în cea de-a XXIII-a sesiune ordinară, precum și Consiliul director în ședință ordinară pe semestrul I/2020.

Puteți vedea situația înscrierilor și a spațiilor de cazare disponibile accesând link-ul: https://www.faxmedia.ro/comunicat/.

Mai jos, se pot descărca Dispoziția de convocare a Adunării generale, fișa de înscriere a participanților pentru acest eveniment, fișa problemelor comune cu care se confruntă administrația publică locală, precum și fișele de înscriere pentru trofeele, ordinele și diplomele: „Nicolae SABĂU", „Corneliu LEU", „Ivan PATZAICHIN", „ZETEA", „Dinu SĂRARU" și „Echipă longevivă, primar și viceprimar", ce vor fi înmânate în cadrul evenimentului.

Termenul limită pentru completarea fișelor de înscriere este 17 ianuarie 2020.

Întâlnirea Biroului executiv al Consiliului Comunelor și Regiunilor din Europa (CCRE/CEMR)

Doamna Mariana GÂJU, vicepreședintele CCRE/CEMR, prim-vicepreședintele Asociației Comunelor din România (ACoR) și primarul comunei Cumpăna din județul Constanța, împreună cu domnul Alin-Adrian NICA, primarul comunei Dudeștii Noi din județul Timiș, ambii reprezentanți ai ACoR în Comitetul European al Regiunilor (CoR) participă astăzi, 9 aprilie 2019, la ședința Biroului executiv al Consiliului Comunelor și Regiunilor din Europa (CCRE/CEMR), la Bruxelles. Membrii Biroului executiv au discutat despre programul activităților CCRE/CEMR din 2019 și 2020, despre alegerile pentru Parlamentul European și posibilele efecte ale acestora asupra autorităților administrației publice locale, despre reprezentarea autorităților locale din Europa în Organizația Mondială a Orașelor și Administrațiilor Locale Unite (UCLG), precum și despre viitoarele alegeri ale organizației din 2020.

Evenimentul a fost urmat de o dezbatere interactivă organizată de CCRE/CEMR la sediul primăriei din Bruxelles, axată pe alegerile pentru Parlamentul European și având ca punct de plecare aspectele cheie din Manifestul CEMR adresat candidaților la alegerile pentru Parlamentul European.

 

 

înapoi la partea de sus