Întâlnirea Consiliului Interministerial pentru Siguranța Rutieră (CISR)

Miercuri, 24 martie, a avut loc întâlnirea Consiliului Interministerial pentru Siguranța Rutieră (CISR) coordonat de Cătălin DRULĂ, ministrul transporturilor și infrastructurii și președintele Consiliului.
Discuțiile au vizat elaborarea noii Strategii a Siguranței Rutiere pentru perioada 2021 -2030.
Subiectele principale dezbătute au fost:
? asumarea siguranței rutiere ca prioritate și necesitatea stabilirii unui cadru legislativ pe termen mediu/lung in domeniul Siguranței Rutiere;
? siguranța rutieră în contextul actual european.
ACoR a fost reprezentată de Valentin-Dumitru-Ioan IVAN, primarul comunei Sadu, județul Sibiu, care în luarea de cuvânt a evidențiat importanta acestei strategii naționale.
Primarul comunei Sadu a reiterat rolul determinant pe care administrația publică locală îl are ca partener al unităților de învățământ și necesitatea introducerii în școli a studiului privind siguranța circulației și respectul în trafic.
Totodată, Valentin-Dumitru-Ioan IVAN a vorbit despre sprijinirea de către UAT-uri a activităților extrașcolare (Ex: patrule de circulație) și, nu în ultimul rând, de rolul pe care acestea îl au în promovarea politicilor de dezvoltare a sistemelor de supraveghere și monitorizare a traficului, precum și în ceea ce privește înmatricularea vehiculelor lente sau agricole, care circula pe drumurile publice.

Consiliul a adoptat calendarul de lucru, precum și Hotărârea prin care se reafirmă angajamentul de a declara siguranța rutieră prioritate naționala. xnxx video
filme porno

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.