,,Comunele s-au format înaintea Statului ca entități organice cu interese proprii și de aceea statul modern nu numai că nu le poate distruge, dar trebuie să le și recunoască existența" - Constantin DISSESCU, părintele dreptului public românesc

Sesiunea ordinară nr. XV din martie 2012

Accesări: 4631

 DSC2556 Sesiunea ordinară din martie 2012 a fost organizată sub înaltul patronaj al Comitetului Regiunilor. Au participat 340 de primari, viceprimari şi secretari de comune. În cadrul evenimentului a fost lansată Agenda comunelor din România 2012. Orizonturi 2020 şi s-au acordat titlurile de Primari de 3 stele, Primar de 4 stele şi Primar de 5 stele.
    De asemenea s-au înmânat reprezentanţilor comunelor membre ale ACOR participanţi la această manifestare trofeele "ASOCIAŢIA COMUNELOR DIN ROMÂNIA - 15 ANI şi ... LA MULŢI ANI!". Nu în ultimul rând s-au conferit, în cadrul celei de-a VI-a ediţii, a DIPLOMEI DE EXCELENŢĂ SI A TITLULUI DE MERIT „Nicolae SABĂU”-„CHINTESENŢA FRUMUSEŢII CANTECULUI POPULAR NAŢIONAL”-2011 şi, în cadrul celei de-a III-a ediţii, a ORDINULUI DE MERIT, TROFEULUI şi DIPLOMEI DE EXCELENTĂ „Corneliu LEU” - 2011.
poze , lista partcipanti