Filiala Județeană Sibiu a ACoR construiește o casă pentru 2 familii afectate de inundațiile din județul Alba

În urma inundațiilor produse în luna iulie a acestui an, mai multe localități din județul Alba au fost grav afectate. Filiala Județeană Alba a ACoR a inițiat o campanie de ajutorare a comunităților afectate de inundații, prin care solicita sprijinul tuturor primarilor de comune din țară, în măsura posibilităților, să „adopte” o familie afectată de inundații.

Unul dintre exemplele de fraternitate este cel al Filialei Județene Sibiu a ACoR , care nu a rămas nepăsătoare și prin „Fondul de solidaritate pentru nevoi, calamități și dezastre naturale”, creat și gestionat separat la nivelul filialei, a început construcția unei case pentru două familii cărora apele revărsate le-au distrus agoniseala de-o viață.

„Casa Sibiului”, așa a fost numită de către cei implicați, este construită într-una dintre cele mai afectate comune din județul Alba, Roșia Montană.

Construcția va fi finalizată până la începutul iernii, pentru 7 persoane greu încercate și cărora Filiala Județeană Sibiu a ACoR dorește să le readucă zâmbetul și speranța.

„Nimic nu poate fi mai frumos să știi că, din mica ta contribuție, va fi realizat un adăpost pentru 7 persoane. Printre acestea este și o fetiță căreia îi vom achiziționa un calculator de care are mare nevoie. Prin unire se realizează fapte mari – este sloganul ACoR, consider că Asociația și Filialele Județene se identifică cu acesta, că suntem o structură guvernată de solidaritate”, a declarat președintele Filialei Județene Sibiu a ACoR, dl  Valentin-Dumitru-Ioan IVAN.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.
X