noiembrie, 2022

24nov.(nov. 24)14:0027(nov. 27)14:00Sesiunea de formare nr. 68 cu titlul „Etică, transparență, conflict de interese și incompatibilități în administrația publică locală”

Detaliile Evenimentului

În perioada 24 – 27 noiembrie 2022 la Hotel Rozmarin, Predeal, județul Brașov, Asociația Comunelor din România va organiza o nouă sesiune de formare cu tema „Etică, transparență, conflict de interese și incompatibilități în administrația publică locală”, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea accesului și calității serviciilor pentru cetățeni – o administrație publică transparentă și responsabilă”, finanțat prin Granturile Norvegiene, dedicată aleșilor locali, funcționarilor publici și personalului contractual din comunele membre ACoR.

Obiectivele sesiunii de instruire au în vedere înțelegerea conceptului de bună guvernare, îmbunătățirea cunoștințelor participanților cu privire la aspecte legate de etică și transparență în administrația publică locală, asimilarea noilor modificări legislative, formarea unor abilități de lucru pentru consilierul de etică, pornind de la principiile bunei guvernări și prezentarea unor exemple de bune practici la nivel național și internațional în domeniu.

Pentru mai multe detalii accesați: https://e-tic.ro/inscrie-te-la-curs/acor-2/

Time

24 (Joi) 14:00 - 27 (Duminică) 14:00

Locație

Hotel Rozmarin, Predeal

Bulevardul Mihail Săulescu 159, Predeal 505300

Organizator

Asociația Comunelor din România Str. Constantin Noica, nr. 130, sector 1, București

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.
X