decembrie, 2021

09dec.(dec. 9)9:0012(dec. 12)17:00Sesiunea de formare nr. 1 pentru aleșii locali aflați la primul mandat

Detaliile Evenimentului

Asociația Comunelor din România organizează prima sesiune de formare dedicată aleșilor locali aflați la primul mandat, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea accesului și calității serviciilor pentru cetățeni – o administrație publică transparentă și responsabilă”, finanțat prin Granturile Norvegiene, Programul Dezvoltare locală.

Sesiunea de formare se va desfășura în perioada 9 – 12 decembrie 2021 la hotelul Mara din Sinaia, jud. Prahova. Evenimentul va fi organizat numai pentru aleșii locali (primari, viceprimari, consilieri locali) aflați la primul mandat (obținut în 2020 sau 2021).

Menționăm faptul că, dacă ați participat deja la una dintre sesiunile de formare „Transparență, etică, incompatibilități și conflict de interese în administrația publică locală” organizate deja de către ACoR în cadrul proiectului pe parcursul anului 2021, nu mai puteți participa și la această sesiune de formare!

Având în vedere evoluția pandemiei de SARS-COV2 și reglementările în vigoare, precum și incidența cazurilor de covid în Sinaia, vă aducem la cunoștință că, în conformitate cu măsurile adoptate de Guvernul Romaniei în vederea limitării răspândirii virusului, participarea la cursurile de instruiredacă incidența cumulată la 14 zile în județ/localitate este mai mare de 6/1.000 de locuitori, este permisă organizarea  de  cursuri  de instruire  și  workshop-uri  pentru  adulți, inclusiv cele pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene la interior sau exterior, doar în intervalul orar 5,00-24,00, cu participarea persoanelor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, și sunt asigurate măsuri pentru purtarea măștii de protecție și o suprafață de minimum 2mp pentru fiecare persoană.

Prin urmare, vă rugăm să trimiteți și certificatul COVID, care să ateste una din situațiile de mai sus, împreună cu formularul de înscriere (pentru dvs. si eventualii însoțitori), pe care îl puteți obține de pe site-ul  https://certificat-covid.gov.ro/.

Cei înscriși vor fi contactați telefonic pentru a li se comunica detaliile organizatorice aferente organizării cursului.

Informații detaliate puteți obține de la Aurel RADU (tel: 0723303556, e-mail: [email protected]), organizator evenimente proiect și de la Alexandra Șerban, responsabil grup țintă (tel: 0722249113, e-mail: [email protected]).

De asemenea, vă rugăm să vizitați site-ul proiectului www.e-tic.ro și Centrul de informare pentru administrația publică locală e-TIC „Etică, Transparență și Integritate” – http://centru.e-tic.ro/.

Îndrumări de sănătate pentru acest eveniment

Purtarea măștii este obligatorie
Temperatura este verificată la intrarea acestui eveniment
Măsuri Privind Distanța Fizică
Spațiul Evenimentului este igienizat

Timp

9 (Joi) 9:00 - 12 (Duminică) 17:00

Locație

Sinaia, Hotel Mara

Strada Toporașilor 1A

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.
X