Dialogul local „Viitorul Europei” și vizita de studiu în județul Constanța cu reprezentanți ai Grupului Partidului Socialiștilor Europeni din Comitetul European al Regiunilor

În perioada 18-20 iulie 2022, în județul Constanța, Hotel Continental Forum, se desfășoară dialogul local cu tema „Viitorul Europei” și vizita de studiu cu reprezentanți ai Asociației Comunelor din România (ACoR) și reprezentanți ai Grupului Partidului Socialiștilor Europeni (Grupul PSE) din Comitetul European al Regiunilor (CoR).

Luni, 18 iulie, are loc dezbaterea cu cetățenii cu tema „Viitorul Europei – Diversitate și Consens”, organizată de către doamna Mariana Gâju, președintele Filialei Județene Constanța a ACoR și primarul comunei Cumpăna, județul Constanța, alături de domnul Christophe ROUILLON, primarul comunei Coulaines, departamentul Sarthe, Franța, membru al Comitetului European al Regiunilor și domnul Victor NEGRESCU, membru în Parlamentul European.

Marți, 19 iulie, reprezentanții Comitetului European al Regiunilor prezenți în Constanța, se întâlnesc cu domnul Horia TEODORESCU, președintele Consiliului Județean Tulcea pentru o vizită la punctul de trecere a frontierei, în orașul Isaccea, județul Tulcea dar și pentru a întâlni refugiații ucraineni.

La întâlnire sunt prezenți reprezentanți din țări ca Belgia, Franța, Grecia, Ucraina, Germania, Finlanda, Austria, Italia, Franța, Lituania, Estonia, Malta și Spania.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.