Am lansat noua interfață a site-ului ACoR

Începând cu data de 8 aprilie 2021, Asociația Comunelor din România lansează noua interfață a site-ului www.acor.ro, o variantă care aduce foarte multe plusuri, atât din punct de vedere estetic cât și din punct de vedere funcțional.

Ideea de a implementa un nou website al ACoR a fost considerată atât o prioritate, cât şi o necesitate, având în vedere interesul în creştere al utilizatorilor pentru interacţiunea online cu Asociația, precum şi volumul mare de informaţii publicate pe site.

Modificarea website-ului Asociației Comunelor din România a reprezentat un obiectiv important, fiind astfel transformat şi aliniat cu noile obiective de performanţă digitală, noua interfață a site-ului fiind intuitivă și adaptabilă pentru orice tip de dispozitiv (desktop, tabletă sau mobil), răspunzând astfel nevoilor membrilor asociației și a vizitatorilor site-ului.

De asemenea, designul și optimizarea site-ului permit suportul pentru o gamă largă de browsere.

Vă invităm să explorați noul site și să descoperiți avantajele noii interfețe. Ne-am bucura să auzim părerile dumneavoastră.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.