Adunarea generală a Filialei Ilfov a ACoR, 10 mai 2024

În data de 10 mai 2024, la sediul Consiliului Județean Ilfov, a avut loc Adunarea generală a Filialei Județene Ilfov a ACoR, în sesiune extraordinară, pentru alegerea Consiliului director și a cenzorului acesteia.

În urma dezbaterilor, au fost propuși și aleși cinci membri pentru Consiliul director.

Astfel, în urma alegerilor, președintele Filialei Județene Ilfov a ACoR este Paul-Mihai-Nicu PRECUP – primarul comunei Mogoșoaia. Prim-vicepreședinte a fost numit Valentin-Laurențiu CONDU – primarul comunei Dobroești. Vicepreședinte a fost numit Niculae CISMARU, primarul comunei Brănești. Secretar general a fost numit Mihail TOMA, primarul comunei Grădiștea, iar membru a fost numit Mircea MINEA, primarul comunei Chiajna.

Din partea ACoR, au participat Emil DRĂGHICI, președintele ACoR, Nicolae PANDEA, președintele Filialei județene Călărași a ACoR și Alexandra-Mihaela ȘERBAN, consilier administrație publică în cadrul aparatului executiv al ACoR.

La lucrările Adunării generale a participat din partea Ministerului finanțelor – Unitatea centrală de armonizare pentru auditul public intern, Dragoș NICULAE, șef serviciu.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.