A XXIV A SESIUNE ORDINARĂ A ADUNĂRII GENERALE A ASOCIAȚIEI COMUNELOR DIN ROMÂNIA

În perioada 21-23 februarie 2021, în București, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” și în sala de conferințe a Hotelului Radisson Blu, a avut loc Adunarea generală a ACoR, în cea de-a 24-a sesiune ordinară, precum și Consiliul director în ședință ordinară pe semestrul I/2021.

Puteți descărca mai jos Dispoziția de convocare a Adunării generalefișa de înscriere a participanților pentru acest evenimentIerarhia filialelor județene la indicatorul plata cotizației anuale pentru anul 2020, precum și fișele de înscriere pentru trofeele, ordinele și diplomele: „Nicolae SABĂU”, „Corneliu LEU”, „Ivan PATZAICHIN”, „ZETEA”, „Dinu SĂRARU”, ce vor fi conferite fie în cadrul unei sesiuni extraordinare a Adunării generale a ACoR, la o dată la care este permisă participarea numărului corespunzător de beneficiari, fie în cadrul unei reuniuni statutare la nivelul fiecărei filiale județene a ACoR.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate pentru a afla mai multe detalii.
X